torstai 31. lokakuuta 2013

Hot springTäällä ollessa on sähkökatkoksiin tottunut. Ne ei juuri haittaa. Mutta meillähän loppui myös vesi tuossa erään päivänä. Aamulla kun heräsin oli vessojen oviin ilmestyt lappu, että "vesi vähissä, älä käy suihkussa". Jossain vaiheessa tuli vähän vettä, myöhemmin selvisi että Louis toi niiden talosta vettä koska niille vesi tulee erijohdosta. Iltapäivällä oli taas laput ovissa, vesi vähissä. Jossain vaiheessahan se loppui kokonaan. Olin suihkuun menossa pyyhe päällä, mutta koska hanasta ei tullut mitään, piti vaatteet laittaa takaisin päälle. Ilmeisesti vesi loppui koko kaupungista, koska sairaalassakaan ei meinannut vesi kulkea. Kyllä sitä vettä sitten taas jossain vaiheessa alkoi taas tulla.

Viikonloppuna olimme Hot spring nimisessä paikassa, kuumalähde on hieman harhaan johtava käännös. Ajoimme paikkaan, jonne vei pieni kuoppainen hiekkatie, ajoimme hökkelikylien läpi.  Sitten saavuimme paikkaan jonka ympärillä oli puita. Puiden oksat olivat matalalla, joten puiden sisälle oleva alue oli varjossa. Ja siellä oli lähde. Vesi oli ihan mielettömän kirkasta. Meillä oli omat kokit mukana sekä generaattori, jolla saatiin kuulumaan musiikkia ja illalla muutamat valot. Oli niin rentouttava viikonloppu, ei kiire mihinkään, uitiin, otettiin aurinkoa, kuunneltiin musiikkia ja luettiin riippukeinussa ja nukuttiin teltoissa.
Pieni paratiisi keskellä aavikkoaPari päivää uutta harjoittelua takana, Majengon terveysasemalla. Se on hieman pienempi paikka kun edellinen. Aika pitkälti samoja hommia tehdään siellä kun mitä edellisessäkin paikassa. Tämän viikon olen ollut synnytys osastolla. Osastolla käy myös äidit jälkitarkastuksessa sekä lapsen ensimmäiset tarkastukset tehdään tuolla. Majengo on lähempänä keskustaa kun Pasua, jossa aiemmin olimme

Alkuviikosta tuli otettua hiuksiin letit. Yhdeksän tuntia siinä meni, letitys
loppui yöllä yhden aikaan. Pienet on letit. Pitkä aika oli istua maassa, 
sohvatyynyn päällä.
Ja tämmöiset niistä sitten tuli.


Vaikka siellä Suomessa on nyt pimeetä, tympeetä ja märkää, niin hei, siellä ei oo ainakaan ötököitä. Nimimerkillä: Jalat hiukan paukamilla..

1 kommentti:

  1. Kyllä on ihana kampaus, sopii sinulle hyvin. On sinulla huikeita kokemuksia, täällä odotetaan innolla sinun paluuta, että pääset kertomaan meille niistä. On niissä varmasti sulattelemista pitkäsksi aikaa. Huomenna alkaa mt-harkka. Meen julkulaan, jännittää vähän.

    terkuin Oili

    VastaaPoista